FÅ 10% I RABAT VED KØB OVER 3.000 KR FÅ 10% I RABAT VED KØB OVER 3.000 KR

Om os

Simon

Kreativ udvikler - Partner

Henrik

Tømrer - Partner

Maria

Møbelsnedker - Udlært hos Carl Hansen & Søn

Mads

Maskinsnedker - Udlært hos Montana Furniture

Bag om Fynsk Snedkeri

Svogerkammeraterne har slået knoerne sammen og skabt Fynsk Snedkeri – med fuldt fokus på finesse, kvalitet og stærkt håndværk. Bag Fynsk Snedkeri er Simon Brukdahl Brask, indehaver af Hipstory Møbler, samt tømrergeniet Henrik Brask, som står bag HHByg.

De to har samlet mere end 10 års erfaring med konstruktion og design og er nu gået ind i deres næste byggeeventyr, der kommer til at definere moderne dansk snedkeri i mange år fremad.

Simon Brask
Fri levering i Danmark

Fri levering i hele Danmark

Fynsk Snedkeri leverer 100% bæredygtige håndlavede plankeborde og sildebensborde til hele landet. Vi sørger selv for levering - som i øvrigt ikke koster ekstra.

OBS: Vi hjælper gerne med opløftning af dine møbler, dog koster dette et gebyr på 250,- som blot betales på adressen via. mobilepay, hvis ønsket.

Bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi er ikke de billigste, men vores produkter bliver altid leveret i god kvalitet og vi sparer ikke på materialerne. Vores vision er at skabe en god harmoni mellem design, komfort, funktion og materialer.

Høj kvalitet
Skræddersyede borde

Skræddersyede borde

Vores grundfundament bygger på at lave skræddersyet borde efter kundens behov og ønsker at give en stemningsfuld inspiration til deres boligindretning.